Terra Viva realitzarà un programa en directe des d'Antella

 El programa d'À Punt TV "Terra Viva" d'aquest dilluns dia 9 de gener s'emetrà en directe des de la localitat d'Antella, amb motiu de la recent declaració de la navegació fluvial en fusta com a Patrimoni de la Humanitat. El programa inclourà entrevistes en directe a ganxers de diferents edats de Maeros del Xúquer, així com a veïns del poble que van assistir sent xiquets al pas dels ganxers i raiers per Antella, en un moment en què gran part de la fusta es treia del riu en l'Estret. 
D'aquesta manera, els ganxers de Maeros del Xúquer seran uns dels grans protagonistes del programa "Terra Viva" que s'emet EN DIRECTE des d'Antella aquest dilluns, dia 9 de gener de 2023, de 13 a 14 hores per la televisió pública valenciana.

L'espai conduït en aquesta ocasió per la periodista Carolina Femenia, inclourà entrevistes a maeros de diferents edats, així com a veïns del poble que presenciaren sent uns xiquets el pas i l'extracció de troncs en l'Estret d'Antella.

El programa es farà ressò de la recent declaració (1.12.2022) de la candidatura multinacional de la Conducció Fluvial en Fusta com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO, de la qual forma part la Maerà d'Antella, juntament amb les que es fan a Cofrents, Aragó, Catalunya, Castella i Navarra, així com a Polònia, Letònia, Alemanya, Àustria i la República Txeca.





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Dissabte 17 de febrer es presenta el llibre "10 anys de la Maerà d'Antella"

11a Maerà d'Antella 2023

Antella celebra la primera «Maerà» amb el títol de Patrimoni Immaterial de la Humanitat aquest dissabte