Ganxers d'Antella, l'Alto Tajo i la Val d'Echo en la Maderada de Cofrents































Els ganxers d'Antella participaren per segon any consecutiu en la Maderada de Cofrents, juntament amb el navater aragonés Enrique Climente, membre de l'Associació de Navateros de la Vall d'Echo (Osca), i Agustín Tomico, ganxer de l'Alto Tajo i fotògraf de Poveda de la Sierra (Conca), en qualitat de convidats.

La Maderada de Cofrents 2019, que enguany va celebrar la XII edició, va tindre lloc el passat dissabte 27 d'abril. A la festa també va acudir el fotògraf oficial dels Maeros del Xúquer, Fermín J. García Pons.

La festa va començar a la Plaza de Arriba, des d'on el participants i el públic assistent es va dirigir al llit de riu Cabriol, on, després d'un esmorzar popular, es va celebrar la Maderada, Festa d'Interés Turístic de la Comunitat Valenciana. En finalitzar, es va disparar una mascletà i els cuiners de Gavarda de Paellas Galbis va preparar una paella gegant per a més de dos milers de persones.

L'Associació Cultural de Maeros del Xúquer va aprofitar el viatge a la localitat Vall d'Aiora-Cofrents, per adquirir en Jarafuel sis nous ganxos amb les seues respectives vares per a la Maerà Antella 2019,
prevista per al dissabte 27 de juliol de 2019. El president de l'entitat antellana ha agraït a l'Ajuntament de Cofrents, organitzador de la Maderada, la carinyosa acollida rebuda i ha convidat als ganxers cofrentins a participar un any més a la baixada de fusta pel Xúquer, en la qual participaren l'any passat.

Àlbum de fotos de la Maderada en aquest enllaç.










Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Dissabte 17 de febrer es presenta el llibre "10 anys de la Maerà d'Antella"

11a Maerà d'Antella 2023

Antella celebra la primera «Maerà» amb el títol de Patrimoni Immaterial de la Humanitat aquest dissabte